Artboard 1icon_burger icon_checkmark_red icon_checkmark icon_cross icon_down icon_download icon_edit icon_exclamationbox icon_eye icon_facebook icon_heart icon_home icon_house icon_lock icon_magnify icon_papers icon_prize icon_quote icon_site-switchericon_star icon_studerende icon_trio icon_twitter icon_up
Menu

Lederplatformen

Lederplatform hos Socialpædagogerne.

Lederplatformen centralt

Formålet med lederplatformen er at styrke sammenhængskraften mellem forbundet, den centrale og de lokale ledersektioner, samt ikke mindst de socialpædagogiske ledere på arbejdspladserne. Der er således med platformen givet et håndslag på, at SL har brug for lederne og lederne har brug for SL. Platformen har medvirket til, at Det centrale lederudvalg nu i langt højere grad bliver inddraget i Forbundets politikarbejde, hvor det er relevant med ledersynspunkter. Det sker eksempelvis ved inddragelse i Forbundets udarbejdelse af en arbejdsmiljøstrategi eller invitationer til deltagelse på Hovedbestyrelsesmøder, hvor der er lederstof til drøftelse.

Organiseringen

Ligeledes er organiseringen af demokratiet og samarbejdet ændret således, at den enkelte lokale ledersektion nu er repræsenteret i det centrale lederudvalg. Denne form for organisering styrker sammenhængskraften mellem det lokale og centrale lederarbejde og det er et godt hold, der er blevet sat i det centrale lederudvalg med ledere, som dels har holdninger til ledernes vilkår på de socialpædagogiske arbejdspladser og dels til samarbejdet mellem lederne og SL.

Læs hele notatet om Platform for lederne og mellemlederne i Socialpædagogernes Landsforbund her.