Artboard 1icon_burger icon_checkmark icon_checkmark_red icon_cross icon_down icon_download icon_edit icon_exclamationbox icon_eye icon_facebook icon_heart icon_home icon_house icon_lock icon_magnify icon_papers icon_prize icon_quote icon_site-switchericon_star icon_studerende icon_trio icon_twitter icon_up
Menu

Senior

Seniorsektionen hos Socialpædagogerne Midtsjælland.

For aktive medlemmer af Socialpædagogerne Midtsjælland er der fyldt 58 år og på et tidspunkt står overfor på skulle forlade arbejdsmarkedet.

Seniorbestyrelsen

Vi har udarbejdet en pjece, der indeholder de første oplysninger til dig, der som medlem af Socialpædagogerne Midtsjælland er optaget som medlem i Seniorsektionen eller til dig, der som aktiv medlem af Socialpædagogerne Midtsjælland er fyldt 58 år og på et tidspunkt står overfor at skulle forlade arbejdsmarkedet, samt pensionerede medlemmer.

Arrangementer for seniorer
Alle seniorernes planlagte udflugter, foredrag m.m. ligger på Midtsjællands forside - under "Arrangementer" og det er også her, at du kan tilmelde dig, hvis du vil med på en af turene. Her er et samlet overblik over det, som vi har udsendt i februar måned til alle vores efterlønnere og seniorer. Tryk her for at se alle arrangementerne i 2020.

Årsmøde i Seniorsektionen
Sektionen har holdt årsmøde den 13. marts 2019. 

  • Du kan læse referatet her (pdf).

Seniorsektionens bestyrelse: 

Formand
Hanne Würtz
hanne.b.wurtz@gmail.com

Næstformand
Jørgen Svensson
joergenellen@gmail.com

Regnskabsansvarlig
Jette Nielsen
jettni@stofanet.dk

Sekretær
Eva Jensen
evajensen4291@gmail.com

Lotte Møller  (Rejseudvalget)  
163lotte@gmail.com

Ena Nielsen
ena.nielsen@os.dk

Birthe Bidsted
b.bidsted@stofanet.dk

Suppleant (Rejseudvalget) 
Winnie Mortensen
winnievenslev@hotmail.dk  

Suppleant
Oluf Petersen
olufpet@hotmail.com