Artboard 1 no disagree x error
Skift site
Menu

Senior

Seniorsektionen hos Socialpædagogerne Midtsjælland.

For aktive medlemmer af Socialpædagogerne Midtsjælland der er fyldt 58 år og på et tidspunkt står overfor på skulle forlade arbejdsmarkedet.

Seniorbestyrelsen

Vi har udarbejdet en pjece, der indeholder de første oplysninger til dig, der som medlem af Socialpædagogerne Midtsjælland er optaget som medlem i Seniorsektionen eller til dig, der som aktiv medlem af Socialpædagogerne Midtsjælland er fyldt 58 år og på et tidspunkt står overfor at skulle forlade arbejdsmarkedet, samt pensionerede medlemmer.

Arrangementer for seniorer
Alle seniorernes planlagte udflugter, foredrag m.m. ligger på Midtsjællands forside - under "Arrangementer" og det er også her, at du kan tilmelde dig, hvis du vil med på en af turene. Her er et samlet overblik over det, som vi har udsendt i februar måned til alle vores efterlønnere og seniorer. Tryk her for at se alle arrangementerne i 2020. OBS: Vedr. julefrokosten den 10. december 2020, BEMÆRK, at den er flyttet til Rådhuskroen i Ringsted, Sct. Bendtsgade 8, 4100 Ringsted. Se mere om arrangementet på vores forside under "Arrangementer".

Årsmøde i Seniorsektionen
Sektionen har holdt årsmøde den 7. september 2020. 

  • Du kan læse referatet her (pdf).

Seniorsektionens bestyrelse: 

Formand
Hanne Würtz
hanne.b.wurtz@gmail.com

Næstformand
Jørgen Svensson
joergenellen@gmail.com

Regnskabsansvarlig
Vakant

Sekretær
Eva Jensen
evajensen4291@gmail.com

Lotte Møller  (Rejseudvalget)  
163lotte@gmail.com

Birthe Bidsted
b.bidsted@stofanet.dk

Suppleant (Rejseudvalget) 
Winnie Mortensen
winnievenslev@hotmail.dk  

Suppleant 
Oluf Petersen
olufpet@hotmail.com