Artboard 1icon_burger icon_checkmark_red icon_checkmark icon_cross icon_down icon_download icon_edit icon_exclamationbox icon_eye icon_facebook icon_heart icon_home icon_house icon_lock icon_magnify icon_papers icon_prize icon_quote icon_site-switchericon_star icon_studerende icon_trio icon_twitter icon_up
Menu

Nyhedsbreve

Nyhedsbreve fra kreds Midtsjælland

Her finder du Socialpædagogerne Midtsjællands nyhedsbrev. Det bliver sendt til alle de medlemmer vi har mailadresse på.

Nyhedsbrevene skal formidle om det, der foregår ude på kredsens arbejdspladser i forhold til løn- og arbejdsvilkår og den socialpædagogiske faglighed. Bestyrelsen har vedtaget et kommissorium og nedsat et redaktionsudvalg, der samlet ser på kredsens kommunikationsarbejde med fokus på nyhedsbreve.

Til det konkrete arbejde har vi ansat Martin Hammer, som er freelancer journalist, til at skrive artikler og lave reportager.

Nyhedsbreve er den nye måde for kredsen at formidle på, hvilket betyder, at der vil blive arbejdet med form og stil. Redaktionsudvalget vil meget gerne have historier fra jeres arbejdspladser både om generelle problemer og om nye tiltag, der sætter arbejdspladsen i udvikling.

Ideer og forslag sendes til midtsjaelland@sl.dk og skriv ”Til redaktionsudvalget” i  emnefeltet.

Venlig hilsen
Kim Christian Jensen
Næstformand
Socialpædagogerne Midtsjælland

Nyhedsbreve