Artboard 1 no disagree x error
Skift site
Menu

Socialpædagogerne Midtsjællands Pris - Torben Jensen Prisen

Den gives for det gode og ordentlige arbejde i Torben Jensens ånd. Det kan være et særligt udviklingsprojekt, en faglig indsats eller noget helt andet som gør os stolte af at være socialpædagoger.

Indstil dine kollegaer – før de indstiller dig!

Socialpædagogerne Midtsjællands Pris - Torben Jensen Prisen - uddeles hvert år på Generalforsamlingen og Kredsbestyrelsen modtager gerne flere indstillinger.

Læs mere om prisen og hvordan du gør herunder:


Med Torben Jensen Prisen hyldes medlemmer i Socialpædagogerne Midtsjælland for godt og ordentligt arbejde, som er kendetegnet med høj socialpædagogisk etik og faglighed.

Prisen:
Prisen kan gives til medlemmer og arbejdspladser for at gøre noget særligt der bidrager til at fremme kendskabet til og/eller udvikle det socialpædagogiske felt og arbejdsfællesskab.

Prisen er på kr. 10.000. Den gives, som betaling for en ønsket aktivitet eller donation til et særligt formål efter prismodtagerens ønske.

Indstilling:
Medlemmer kan indstille prismodtagere hvert år forud for generalforsamlingen på en nærmere fastsat dato.

Indstilling sendes til Socialpædagogerne Midtsjælland på midtsjaelland@sl.dk  

Kredsbestyrelsen træffer på den baggrund afgørelse og forestår prisoverrækkelsen på generalforsamlingen.

Prisens historie:
Prisen er oprindelig indstiftet af SL Vestsjælland d. 17. november 1998 som minde om værkstedsleder, tidligere amtskredsbestyrelsesmedlem og Socialpædagogernes første forbundskasserer, Torben Jensen.

Torben Jensen var af Socialpædagogernes Landsforbund, samarbejdspartnere, kollegaer og brugere kendt som et menneske, der i alle livets forhold handlede med ordentlighed i ordet bedste betydning.